Ademhalingsworkshop met Steve Vanderhaeghen

Ademhalingsworkshop met Steve Vanderhaeghen

Datum: 17/06/2023
Tijdstip: 14u tot 16u
Kostprijs: 35 euro
Locatie: Natuurhuis De Vlier, Koning Albertstraat 109, 8210 Veldegem
Hoe inschrijven? Via onderstaand inschrijvingsformulier

 Op 17 juni kom ik, Steve, langs in het ‘Natuurhuis de Vlier’ om een workshop ademhaling te geven. 

Ademhalen is voor veel mensen iets vanzelfsprekend. We ademen gemiddeld 25.000 keer per dag. We starten ons leven met een ademteug en eindigen ook hier mee. Toch doet meer dan de helft van de bevolking het niet zoals het hoort, met alle gevolgen van dien. Hyperventilatie, vermoeidheid, onrust, stress, burn-out, rugpijn, overgewicht, koude handen en voeten, hoge bloeddruk etc… Niemand heeft je waarschijnlijk ooit verteld hoe jij perfect moet ademen. Toch is dit het allerbelangrijkste, samen met je hart, om te overleven. Want zonder zuurstof sterf je. Maar door een beperkte ademhaling te gebruiken, sterft er ook een stukje in jou. De zuurstof gaat niet optimaal naar alle organen en lichaamsdelen. Waardoor je lichaam ook niet optimaal kan functioneren. Dit komt doordat zéér veel mensen vanuit de borst ademen en niet vanuit de buik. Via bepaalde technieken, laat ik jullie kennismaken met hoe het voelt om een perfecte ademhaling te gebruiken. 

Mijn ervaring begon ondertussen 19jaar geleden. Ik zat in conflict met mijn mezelf en mijn lichaam. Had ook last van hyperventilatie en depressie. Na zéér vele uren zelfstudie, filmpjes bekijken, opleidingen volgen bij de beste coaches ter wereld en iedere dag oefenen, was het tijd om mensen hiermee te helpen. ‘Herademing’ was geboren. 

Kom op 17juni en ervaar 2uur lang een ademreis met allerhande oefeningen op muziek. 

Een kleine investering voor een grote verandering. 

Breng wat water, een yoga matje of matrasje en een dekentje mee. De mensen die een meditatie kussen hebben, mogen die ook meenemen voor de zit oefeningen. 

Inschrijven