Soul Transition

Lezing over de Schumann Resonantie door Ward Vanempten van Soul Transition

Datum: 08/06/2023
Tijdstip: 19u30
Kostprijs: 18 euro
Locatie:
Hoe inschrijven? https://www.soultransition.be

De Aarde… een levend wezen met bewustzijn?

De ontdekking van staande golven tussen de aarde en ionosfeer door Winfried Otto Schumann in 1952 heten de Schumann resonantie(s) en kunnen worden omschreven als de hartslag van de aarde.
Inmiddels is er zoveel meer praktische kennis en informatie over moeder aarde beschikbaar, dat de opmerking van vrijwel alle ruimtevaarders klopt;
De aarde is een levend wezen met bewustzijn en biedt ons de levensenergie en ingrediënten om gezond te kunnen blijven, echter zijn de meeste mensen onbewust deze energetische verbinding verloren.
Nu ons zonnestelsel zich sinds ongeveer 1990 in de fotonengordel bevindt zien we het bewustzijn bij de mens weer terugkomen.
Velen beseffen en ontdekken weer wie we zelf zijn en dat we ons kunnen verbinden met de energie van de planeet en het eco-systeem.
We ontdekken steeds meer welke mogelijkheden de aarde ons biedt en door ons te verbinden met de levensenergie van de aarde oftewel de Schumann resonantie activeren we ons zelfherstellend vermogen.

In twee uur tijd neemt Ward je mee in deze boeiende lezing waarbij het verband tussen de Schumann resonantie en onze gezondheid als snel duidelijk zal worden.
Tijdens een fijne en eenvoudige begeleide meditatie leer je gelijk hoe je je kan verbinden met de Schumann resonantie.
Tenslotte krijg je een link van deze begeleide meditatie van de Schumann resonantie mee zodat je naar believen deze kan blijven beluisteren.

Inschrijven