Annelies De Graeve

Ayurveda voedingsconsulente

Ayurveda voedingsconsulente Annelies

Annelies De Graveve

Ayurveda voedingsconsulente

Gezonde voeding kreeg ik letterlijk en figuurlijk met de paplepel mee: zilvervliesrijst, tofu en rode bietjes waren ‘dagelijkse kost’ thuis. Pas toen ik gezondheidsproblemen kreeg, besefte ik écht het belang van gezonde voeding. Jarenlang zocht ik hoe ik mijn voeding kon aanpassen om me gezonder en fitter te voelen. In die zoektocht ontdekte ik de Ayurveda en vond daarin helemaal ‘mijn ding’.

De Ayurveda bestaat al eeuwenlang en beschikt over een heel uitgebreide kennis over voeding en gezondheid. De Ayurveda kijkt bovendien anders naar gezonde voeding dan de Westerse voedingsleer. Daardoor krijg je vaak verrassende voedingsadviezen. Zo kunnen mensen met prikkelbare darmen beter een warme maaltijd eten dan een ‘gezonde’ salade…

Heb jij ook spijsverteringsproblemen en eet je nochtans heel gezond? Of kreeg je een diagnose zoals de ziekte van crohn of colitis ulcerosa? Of lukt het maar niet om gewicht te verliezen en/of te behouden, ondanks een caloriearm dieet?

In elk van die drie situaties kan je goede voedingsadviezen gebruiken, maar telkens andere. Zo kan melk heilzaam werken voor de ene, maar ongezond zijn voor de andere persoon.

De Ayurveda geeft je voedingsadvies op maat, aangepast aan jouw lichaam, jouw spijsvertering en jouw levenswijze. Door deze adviezen toe te passen kan je zelf je klachten verminderen en je totale gezondheid verbeteren.

Wil je meer weten hierover? Neem gerust een kijkje op deze website voor meer informatie: www.PraktijkVoorEnergieEnVitaliteit.be

Ben je geïnteresseerd? Dan kan je bij mij terecht voor een individueel consult. Een consult duurt ruim 1 uur, kost € 50,00 en is op afspraak.

Mijn contactgegevens zijn 0497 53 02 49 of annelies.degraeve72@gmail.com.

Elektromagnetische straling

Hoe gezond leven in een wereld van Elektromagnetische straling?

Voordracht Peter Van Den Broucke

Op heel eenvoudige wijze – in mensentaal – zal Peter uitleggen :

– wat is elektromagnetische straling (EM),
– wat moet je erover weten,
– wat doet het met je lichaam,
– waarom is er discussie over de normen,
– waarom is er reden tot bezorgdheid,
– hoe kan je er bewust mee omgaan zodat je de eventuele schadelijke effecten kan verminderen.

Na de presentatie zal je zelf kunnen oordelen over wat er in je omgeving rond deze problematiek allemaal verspreid wordt en je eigen waarheid kunnen vormen. Bovendien krijg je ook de slides van de presentatie toegestuurd zodat je nadien alles nog eens rustig kan nalezen.

Ingang: 10€ te betalen aan de deur
Inschrijven in Natuurhuis De Vlier

Submission received, thank you!

Close Window