Gezondheidspraktijk

In ons praktijkgedeelte vinden zowel energetische behadelingen als voedingsadvies, massages en energetische metingen plaats.
Bent u benieuwd naar onze verschillende therapieën?

Regenesis

Wat is Regenesis?

Regenesis Healing is een bijzondere vorm van energetisch helen die ontwikkeld werd door Robert (Bob) Rasmusson. Bob ging ervan uit dat als zeesterren, hagedissen, kikkers en andere dieren delen van hun lichaam kunnen regenereren, die mogelijkheid bij mensen ook aanwezig is en kan worden geactiveerd.

Regenesis werkt met de zogenaamde Blue Dot Energy. Dit is de prachtige, blauwe energie die een foetus gebruikt om uit te groeien tot baby en die in staat is om cellen te genereren. Deze energie blijft actief tot zo’n 6 maanden na de geboorte (tot de fontanel op het hoofdje dicht is). Vanaf dat ogenblik zit er in elke cel van je lichaam een blauwe stip; vandaar de naam ‘Blue Dot’.

Deze energie kan je nooit meer verlaten en dus blijft de Blue Dot Energy‘ slapend’ aanwezig in je lichaam.

Met Regenesis wekken we die energie terug op. Doordat in het celgeheugen de perfectie van de mens opgeslagen ligt, herinneren de cellen zich deze situatie en kan heling plaatsvinden.

De behandeling werkt volgens het principe van resonantie: de practitioner brengt zichzelf op een hoog energetisch trillingsniveau, doet met bepaalde hand- en vingerposities een lichte ‘touch’ op specifieke punten en de behandelde kan deze energie oppikken, of niet…
Ik ben dus geen ‘healer’, eerder een katalysator die mensen helpt zichzelf te genezen.

Deze vorm van natuurlijke geneeskunde vertrekt vanuit een holistische visie. Dit betekent dat de persoon altijd in zijn geheel benaderd wordt. Er wordt altijd gestreefd naar een optimale samenhang tussen lichaam, geest en emoties!

 

Voor wie?

– Rug- en nekklachten – Carpatunnel – Traumatische ervaringen – Burnout
– Scolioses – Hernia, Ischias – Reuma – Blessures, verwondingen
– Frozen shoulder – Ontstekingen – Vermoeidheidssyndroom – Maag- en darmklachten
– Tennis- en golfelleboog – Fybromyalgie – Pijnverlichting – Ziekte van Crohn
– Diabetes – Alla chronische ziekten – Ademklachten, astma – Lever- en nierproblemen

Door de paramedische benadering is Regenesis Healing bij uitstek geschikt als complementaire geneeskunde. Regenesis ondersteunt ook sterk de behandelingen van andere natuurlijke geneeswijzen.

Voor meer uitgebreide informatie klik hier!