Sandra Rogiers

Massage therapeute

Sandra Rogiers

Relaxatie- en Massagetherapeute,
Bach bloesemadvies en Reiki

Hoi,

Ik ben Sandra Rogiers van Relax Body Mind.

Ik was door eigen gezondheidsproblemen al enkele jaren bezig met een zoektocht naar op een zo natuurlijk mogelijke manier me zo goed en gezond mogelijk voelen, met boeken, workshops, info-avonden en korte cursusjes, toen de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg op mijn weg kwam, waar ik het attest voor de Basisopleiding Natuurlijke Gezondheidszorg behaalde. Wat een openbaring!

Verschillende vakken resoneerden diep met mij, Bach Bloesems en Stressbeheersingtechnieken & Relaxatie bleken, samen met Voeding natuurlijk, een grote impact op me te hebben.

Ook ontdekte ik de weldaden van Ontspanningsmassages. Wat ik vóór mijn kennismaking hiermee gewoon als wellness en luxe beschouwde bleek toch heel wat invloed te hebben op lichamelijk en geestelijk welzijn: het kan rust en balans brengen, het zelfgenezend vermogen stimuleren, ontgifting ondersteunen, energie en humeur opkrikken,…

Een paar jaar later volgde ik ook reiki-lessen waardoor ik nog veel meer overtuigd raakte van de helende kracht van aanraking en van de meerwaarde van het energetische.

Ik kijk er dan ook naar uit om dit te mogen delen met jou.

Je kunt bij mij terecht voor:

  • Energetische ontspanningsmassages
  • Bach Bloesemgesprekken (waarbij je indien gewenst ook wat gezondheids- of voedingsadvies kunt krijgen)
  • Relaxatietherapie
  • Reiki

Voor meer info: www.relaxbodymind.be.

Groetjes,
en misschien tot binnenkort!
Sandra