Sandra Rogiers

Massage therapeute

Sandra Rogiers

Massage therapeute

Hoi,

Ik ben Sandra Rogiers van Relax Body Mind.

Ik was al enkele jaren bezig met een zoektocht naar op een zo natuurlijk mogelijke manier me zo goed en gezond mogelijk voelen, met boeken, workshops, info-avonden en korte cursusjes, toen de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg op mijn weg kwam, waar ik het attest voor de Basisopleiding Natuurlijke Gezondheidszorg behaalde. Wat een openbaring!

Onder andere Bach Bloesems en Stressbeheersing & Relaxatie bleken, samen met voeding natuurlijk, een grote impact op me te hebben.

Ook ontdekte ik de weldaden van Ontspanningsmassages. Wat ik vóór mijn kennismaking hiermee gewoon als wellness en luxe beschouwde bleek toch heel wat invloed te hebben op lichamelijk en geestelijk welzijn.

Ik kijk er dan ook naar uit om dit te mogen delen met jou.

Je kunt bij mij terecht voor:
– Energetische ontspanningsmassages
– Bach Bloesemstherapie
– Relaxatietechnieken

Groetjes,
en misschien tot binnenkort!

Sandra