Siska Gunst

Psychotherapie, Hartcoherentie, Loopbaanbegeleiding,
Coaching & Yoga

Siska Gunst

Psychotherapie, Hartcoherentie, Loopbaanbegeleiding, Coaching & Yoga

Het verderzetten van het uitbouwen van Praktijk Triade bij Gezondheidspraktijk De Vlier voelt als thuiskomen. Het klopt helemaal.

Wanneer ik Valerie en Martin mijn verhaal bracht, waren zij even enthousiast als ik, om samen te werken en een multi-disciplinair aanbod te kunnen uitwerken en aanbieden naargelang de vragen, noden en zorgen van de cliënten.

In een notendop kan ik je vertellen dat ik:

  • Psychotherapeut ben,  opgeleid in systeeminterventies en gezinstherapie en een basisopleiding genoot in kinder- en jeugdpsychotherapie.  Je kunt bij mij terecht voor  gezinstherapie, individuele therapie, relatietherapie,…
  • Verschillende vormen van coaching aanbied  waaronder loopbaancoaching, stress-en burnoutcoaching, hartcoherentie, wandelcoaching
  • Yogalessen geef met hart en ziel

Wil je meer weten en lezen over het aanbod van Praktijk Triade, neem dan zeker eens een kijkje op de website www.praktijktriade.be.