De Ont-Moeting

We deden er een tijd over om een geschikte naam voor ons zaaltje en bijhorende tuin te vinden : de Ont-Moeting! Toen ik deze naam voor het eerst te horen kreeg, voelde ik direct, ‘dat is het!’
‘De Ont-Moeting’ omvat de volledige betekenis die wij willen geven aan deze ruimte!
Het is een plaats waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en mogen verbinden, waar ‘samen’ getraind en geoefend wordt, ‘samen’ gemediteerd, ‘samen’ geleerd, ‘samen’ gelachen en ontspannen wordt…
Het is ook een plaats waar ’niets moet en alles kan’! Een ruimte waar je al je verplichtingen naast je neer mag leggen, waar je alle druk van je schouders mag laten afglijden en even tijd mag nemen voor jezelf.
Hier mag je thuiskomen in jouw lichaam en terug contact maken met je ware zelf!

Wij ervaren dat heel veel mensen niet meer content zijn met hoe alles loopt in de maatschappij. In deze materialistische en door technologie gestuurde wereld verliezen we steeds meer het contact met elkaar en met onszelf. We zijn vergeten wie we werkelijk zijn. En toch voelen velen dat er meer is tussen hemel en aarde dan wat we kunnen waarnemen. Velen zijn dan ook op zoek.
Wij willen jullie graag helpen bij deze zoektocht! In de Ont-Moeting gaan er lessen Chi Neng Qigong door, verschillende yoga en relaxatie lessen, … En er worden ook lezingen en cursussen georganiseerd, allemaal rond bewustwording en persoonlijke groei.
We hopen jullie hier te mogen ont-moeten!

Ben je zelf op zoek naar een ruimte om een cursus, een workshop of een lezing te geven, kom dan gerust een kijkje nemen en de ruimte eens aanvoelen.