Valerie Vercammen

Chi Neng Qigong

Graag inschrijven:

Causale voetreflexologie

Wat is Causale Voetreflexologie?

Voetreflexologie is een eeuwenoude behandeling die via drukpuntmassage op de voeten, het evenwicht in het lichaam handhaaft of herstelt.
Elk orgaan of lichaamsdeel heeft een reflexzone op de voeten die via meridianen verbonden zijn met elkaar. Door op deze zone te drukken, kan je dit corresponderende orgaan stimuleren of juist kalmeren.

Gezonde organen bewegen van nature. Als ze om een of andere reden hun beweging verliezen, dan kunnen ze ziek worden. Daarom proberen we zo snel mogelijk die beweging te herstellen.
Bij Causale Voetreflexologie gaan we altijd op zoek naar de oorzaak van bewegingsverlies en ook van fysieke of emotionele klachten. Sommige organen zijn zeer pijnlijk, andere net niet. Pijnlijke zones worden snel verlaten en gevoelloze zones proberen we wakker te maken. Er worden continu linken gelegd tussen verschillende organen en hun emotionele zones in de hersenen. Ook het zenuwstelsel en andere organen worden gecombineerd om een effect te bekomen.

Door de gezamenlijke aanpak van lichaam, geest en emoties en de linken die ertussen gelegd worden, mogen we de Causale Voetreflexologie een holistische behandelwijze noemen.

Verloop van een behandeling?

Een eerste behandeling start altijd met een intakegesprek.
Voor de behandeling zelf neem je plaats in een comfortabele stoel met ontblootte voeten. De rest van je kleren houd je aan en je krijgt een dekentje indien je dit wenst.
Op bepaalde plaatsen kun je een pijnlijk prikje voelen, dit betekent dat de energie daar niet vrij kan stromen. Het is interessant om dit aan te geven.
De behandeling duurt 1u15 tot maximum 1u30.

Voor wie?

Zowel kinderen als volwassenen met spijsverteringsklachten, reflux, moeilijke stoelgang, ademklachten, astma, huidproblematiek, allergieën, eczeem, burn-out, vermoeidheid, rug- en nekklachten, cranio-sacraal, post-operatief (minimum 6 weken na), slaapproblemen, stress en stress-gerelateerde klachten, leverproblemen, nierproblemen, emotioneel uit evenwicht, hormonale disbalans, overgangsklachten, immuniteit boost, spataders, na trauma …

Ook mensen die zich gezond voelen en geen klachten hebben, hebben baat bij een sessie causale voetreflexologie. Alle emoties worden van de organen gehaald, de beweging van de organen wordt geoptimaliseerd, kortom je lichaam wordt in balans gebracht of gehouden.

Graag inschrijven:

Regenesis Healing

Regenesis Healing is een bijzondere vorm van energetisch helen die ontwikkeld werd door Robert (Bob) Rasmusson. Bob ging ervan uit dat als zeesterren, hagedissen, kikkers en andere dieren delen van hun lichaam kunnen regenereren, die mogelijkheid bij mensen ook aanwezig is en kan worden geactiveerd.

Regenesis Healing werkt met de zogenaamde Blue Dot Energy. Dit is de prachtige, blauwe energie die een foetus gebruikt om uit te groeien tot baby en die in staat is om cellen te genereren. Deze energie blijft actief tot zo’n 6 maanden na de geboorte (tot de fontanel op het hoofdje dicht is). Vanaf dat ogenblik zit er in elke cel van je lichaam een blauwe stip; vandaar de naam ‘Blue Dot’.

Deze energie kan je nooit meer verlaten en dus blijft de Blue Dot Energy‘ slapend’ aanwezig in je lichaam.

Met Regenesis Healing wekken we die energie terug op. Doordat in het celgeheugen de perfectie van de mens opgeslagen ligt, herinneren de cellen zich deze situatie en kan heling plaatsvinden.

De behandeling werkt volgens het principe van resonantie: de practitioner brengt zichzelf op een hoog energetisch trillingsniveau, doet met bepaalde hand- en vingerposities een lichte ‘touch’ op specifieke punten en de behandelde kan deze energie oppikken, of niet…
Ik ben dus geen ‘healer’, eerder een katalysator die mensen helpt zichzelf te genezen.

Deze vorm van natuurlijke geneeskunde vertrekt vanuit een holistische visie. Dit betekent dat de persoon altijd in zijn geheel benaderd wordt. Er wordt altijd gestreefd naar een optimale samenhang tussen lichaam, geest en emoties!

Voor wie?

-Rug- en nekklachtenFybromyalgieBlessures
-ScoliosesAlle chronische ziektenVerwondingen
-Frozen shoulderTraumatische ervaringenMaag- en darmklachten
-Tennis- en golfelleboogReumaZiekte van Crohn
-DiabetesVermoeidheidssyndroomLever- en nierproblemen
-CarpaaltunnelPijverlichting
-Hernia, IschiasAdemklachten, astma
-OntstekingenBurn-out

Door de paramedische benadering is Regenesis Healing bij uitstek geschikt als complementaire geneeskunde. Regenesis Healing ondersteunt ook sterk de behandelingen van andere natuurlijke geneeswijzen.

Voor meer uitgebreide informatie: klik hier

Graag inschrijven:

Coaching

Tekst in opmaak

Graag inschrijven: