Sandra Rogiers

Hoi,

Ik ben Sandra Rogiers van Relax Body Mind.

Ik was door eigen gezondheidsproblemen al enkele jaren bezig met een zoektocht naar op een zo natuurlijk mogelijke manier me zo goed en gezond mogelijk te voelen, met boeken, workshops, info-avonden en korte cursusjes, toen de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg op mijn weg kwam, waar ik het attest voor de Basisopleiding Natuurlijke Gezondheidszorg behaalde.
Wat een openbaring!

Verschillende vakken resoneerden diep met mij, Bach Bloesems en Stressbeheersingstechnieken & Relaxatie bleken, samen met Voeding natuurlijk, een grote impact op me te hebben.
Ook ontdekte ik de weldaden van Ontspanningsmassages. Wat ik vóór mijn kennismaking hiermee gewoon als wellness en luxe beschouwde, bleek toch heel wat invloed te hebben op lichamelijk en geestelijk welzijn: het kan rust en balans brengen, het zelfgenezend vermogen stimuleren, ontgifting ondersteunen, energie en humeur opkrikken,…

Een paar jaar later volgde ik ook reiki-lessen waardoor ik nog veel meer overtuigd raakte van de helende kracht van aanraking en van de meerwaarde van het energetische..

Ik kijk er dan ook naar uit om dit te mogen delen met jou.

Voor meer info: www.relaxbodymind.be

Groetjes,

en misschien tot binnenkort

Sandra

Sandra rogiers van relax body mind energetische ontspanningsmassage bachboesem advies relaxatietherapie reiki

Kom helemaal tot rust met een deugddoende

Energetische ontspanningsmassage

Voor een echt stevige dieptemassage moet je niet bij mij zijn, mijn ervaring is dat een relatief zachte, energetische massage ook heel veel kan doen.

Kom je puur ter ontspanning, dan doe ik een volledige lichaamsmassage.

Kom je om pijn en spanning te verlichten, dan ga ik gerichter te werk.

Sowieso leg ik af en toe op het gevoel even mijn handen ergens om de energie beter te laten stromen, om te helpen losmaken, loslaten, opnemen.

Relaxatietechnieken

Het neemt de oorzaak van je stress natuurlijk niet weg, maar regelmatig ontspannings- of oplaadmomentjes inbouwen kan ervoor zorgen dat je er beter mee kan omgaan, dat je minder prikkelbaar bent, dat je je over het algemeen rustiger voelt en beter kunt relativeren.

Ik bied je graag een uur lang een oase van rust, waarna je de aangeboden oefeningen en technieken ook thuis kunt toepassen.

(Hou de agenda op de website of de Facebook- of Instagram-pagina in de gaten voor workshops en groepssessies.)

Bach Bloesemgesprekken

Meer behoefte aan een luisterend oor? Maak gerust een afspraak voor een gesprek, ik luister naar je verhaal en achteraf kun je ter ondersteuning een flesje Bach Bloesems bekomen, samengesteld op basis van jouw noden.

(Opgelet: de kans bestaat dat ik ook wat algemeen gezondheidsadvies meegeef! ? )

Reiki

Voor wie niet graag gemasseerd wordt maar toch de kracht van energie wil ervaren bied ik reiki aan.

Net als massage kan reiki lichaam en geest tot rust brengen, het zelfhelend vermogen stimuleren, pijn verminderen, energie weer laten stromen,…

Korte algemene reading op afstand

Ik ga langs een aantal vragen en voel wat op dit moment belangrijk is om door te geven. Soms krijg ik een duidelijk antwoord, soms komt er een beeld of een ingeving. Dat kan op lichamelijk vlak zijn, geestelijk, emotioneel, spiritueel,…

Dingen waar je je bewust van mag worden, dingen die aandacht vragen, dingen die je meer of juist minder zou mogen doen, een inzicht, een nadenkertje,…

Daarnaast trek ik graag een orakelkaartje voor je.